Omaishoitaja


"Omaishoitajuus on vaativa, ympärivuorokautinen tehtävä. Lomaa ei välttämättä edes huvita pitää, kun pelottaa, että läheinen on palattuaan kehnommassa kunnossa, kuin kotoa lähtiessään."

Lähimmäinen lähimmäiselle

Elämä voi tuoda tullessaan rajoitteita ja toimintakyvyn muutoksia, mutta meillä Varakoti Varpusessa ei ole dementikkoja tai diabeetikoita – meillä on opettajia, kirvesmiehiä, viljelijöitä, laulajia… joiden kotikuntoisuus ja hyvinvointi on sydämen asiamme. Onnistuneen hyvinvoinnin resepti pitää sisällään aitoa läsnäoloa ja yksilöllisten tarpeiden tunnistamista.

Hyvällä omalla tunnolla

Laadukas ja ammattitaitoinen hoito on työmme perusta: otamme täyden hoitovastuun läheisestäsi ja huolehdimme sekä fyysisestä että psyykkisestä hyvinvoinnista. Tarjoamme lepoa ja aktiviteettejä juuri läheisellesi sopivassa suhteessa niin, että paluu arkeen voi tapahtua hyvillä mielin.

Juuri sinulle sopien

Pirauta, tulkaa käymään vaikka kahvilla- tutustutaan ja jutellaan käytännön tarpeista ja mahdollisuuksista. Sinun jaksamisesi on läheisesi parhaaksi. Meille voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla, jonottamatta. Tunniksi, pariksi, vuorokaudeksi tai viikoksi… – juuri silloin kun asiat niin vaativat. Alkaen kympin tunti.

Lue lisää: "Lomiin tuli säännöllinen rytmi"

Lue lisää: "Extemporekin onnistuu"