Ikäihminen


"Arki rullaa radallaan ja kotona kaikki on kunnossa. Mutta joskus sitä kaipaa ikäistään seuraa ja piristystä arkiaskareiden lomaan. Joskus miettii, onkohan minulla kaikki ok - lapsia tai läheisiä en haluaisi ajatuksillani huolestuttaa."

Elämän tarkoitus on murheen karkoitus

Pieni hemmotteluhetki. Jalkahoito, oikea sauna, omalla reseptillä yhdessä tehty kakku... tai vaikkapa vain päiväkahvit piirakalla. Pientä vaihtelua tutussa paikassa, maalaismiljöössä - keskellä Lieksaa.

Saa aikaiseksi

Yhdessäolosta saa inspiraatiota- myös kotiin viemisiksi. Kahta samanlaista päivää ei ole, sillä sinä teet Varakoti Varpusen. Jos kiinnostuksesi on leipominen, sitä teemme. Varakoti Varpunen on ikäihmisten olohuone, kylättelypaikka, jossa sinun hyvinvointisi on pääasia.

Tule sellaisena kuin olet

Meiltä saat maittavat ateriat, virkistävää, vaihtelevaa tekemistä, ulkoilua ja lepoa sopivassa suhteessa - ja mikä parasta, ajatusten vaihtoa ihminen ihmiselle. Jos haluat, voimme ottaa vastuun sinun terveydestäsi puolestasi hetkeksi aikaa: muistutamme lääkkeistä, tarkistamme vointisi ja huomaamme ennakkoon, jos jokin voinnissasi tuntuu olevan hassusti.

Kylässä hyvä, kotona paras

Haluamme, että voit hyvin ja jaksat taas rakkaimmassa paikassasi, omassa kodissasi. Tule tunniksi, aamu- tai iltapäiväksi, kerran viikossa tai vaikka joka päivä. Silloin, kuin siltä tuntuu tai tarve vaatii. Alkaen kympin tunti.

Lue lisää: "Pehmeä lasku kotiin"